adic9009 21.09.2017 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2017 Witam. Proszę mi powiedzieć w jaki sposób przenieść gniazdo siłowe w inne miejsce dokładnie około 50 cm (pod gniazdko będzie podłączona płyta indukcyjna) . Czy mogę po prostu każdy przewód na skrętkę popodłączać czy są może jakieś specjalne kostki ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ag2a 21.09.2017 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2017 Wpisz "puszka siłowa" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elpapiotr 21.09.2017 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2017 Witam. Proszę mi powiedzieć w jaki sposób przenieść gniazdo siłowe w inne miejsce dokładnie około 50 cm (pod gniazdko będzie podłączona płyta indukcyjna) . Czy mogę po prostu każdy przewód na skrętkę popodłączać czy są może jakieś specjalne kostki ? Pozdrawiam Nic nie przenosić.W miejsce wypustu przewodu wstawić puszkę i wyprowadzić odpowiednią linkę X-żyłową do płyty. Chyba że obecny wypust koliduje np. z wodą A skrętki do są dobre do komputerów, tak a`propos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts