asprodek 21.09.2017 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2017 Jak w temacie. Czy któryś z tych styropianów jest wart uwagi? Stosował ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KT_ 19.10.2017 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2017 Te styropiany mają dość kuszące ceny, ale nie ma nic za darmo – wszystko odbija się na jakości. To można powiedzieć taka dolna półka. Podchodziłbym do takich wyrobów z dużą rezerwą, chyba że chcesz ocieplić budynek gospodarczy czy domek letniskowy. Z wartościowych grafitów warto zwrócić uwagę na ETIXX Knaufa, Swisspor lamda max czy Austrotherm fassada. Ceny co prawda wyższe, ale przynajmniej wiesz, co kupujesz, a różnicę naprawdę widać gołym okiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nass 19.10.2017 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2017 Te styropiany mają dość kuszące ceny, ale nie ma nic za darmo – wszystko odbija się na jakości. To można powiedzieć taka dolna półka. Podchodziłbym do takich wyrobów z dużą rezerwą, chyba że chcesz ocieplić budynek gospodarczy czy domek letniskowy. Z wartościowych grafitów warto zwrócić uwagę na ETIXX Knaufa, Swisspor lamda max czy Austrotherm fassada. Ceny co prawda wyższe, ale przynajmniej wiesz, co kupujesz, a różnicę naprawdę widać gołym okiem. Swisspor moim zdaniem jedzie na opinii, ocieplałem nim ściankę kolankową od środka - generalnie średnio trzyma wymiary. Austrotherm jakościowo lepszy. A Etixx to już w ogóle inna liga, robiłem nim elewację - prosty, twardy, genialna powtarzalność, wart każdej wydanej na niego złotówki:cool: Styropainy z tematu wątku - styropian+ nie widziałem, Yetico to wyrób styropianopodobny, którego nazwy nie powinno się wymieniać w jednym zdaniu z Etixx-em czy Austrotherm-em:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 19.10.2017 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2017 (edytowane) Styropainy z tematu wątku - styropian+ nie widziałem, Yetico to wyrób styropianopodobny, którego nazwy nie powinno się wymieniać w jednym zdaniu z Etixx-em czy Austrotherm-em:no: oj tak dokonale stwierdzenie obrazowo w branzy motoryzacyjnej: Do tej pory bylo tak... spotykaja sie mlodzi chlopcy w samochodach na swiatlach: przyjezdza passat 1.9tdi i gotuje sie do startu przeciwko opel vectra (ze spojlerem) 2.0 w gazie (to tak mniej wiecej nasze tytulowe styro) obok podjezdza Bmw 335i (Knauf ) obok pojawia sie Audi 4.2quatro (Termoorganika) dalej stoi Porsche 3.6 biturbo (Austrotherm) i tak bylo dlugo dlugo dlugo.....przez pare ostatnich lat 4 miesiace temu do tego wesolego stadka dolacza Bugatti Veyron (Knauf Etixx) roznica jest taka tylko, ze w styropianach nie ma takich roznic cenowych jak w przypadku wymienionych modeli aut Edytowane 19 Października 2017 przez fighter1983 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts