przemo1 24.10.2017 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2017 Zrób fotki obróbek na dachu - może obecni tu dekarze poradzą. Zaciek widać na ścianie od strony kalenicy, jak wygląda połączenie dachu z obróbką, może tu jest problem? Z czego jest pokrycie dachu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admiralbar 25.10.2017 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2017 Minęło troche czasu a Ty dalej masz problem z przeciekiem. Ja mam przyklejoną papę lepikiem do komina, deskowany mokry dach i leci mi mniej niż Tobie.Zmien majstrów, ci których masz nie są w stanie ogarnąć tematu, bo z tego co piszesz to już nie jest co poprawiać.Klinkier czy płytka z cofniętą fugą to nie jest, taśma wekacoś tam też nie, to że styropian ponad dachem to nie problem.Jak masz umowę, a masz - prawda- w umowie masz zapis o usterkach, znajdź inną ekipę a kosztami obciążysz obecną....jak nie masz umowy to szukaj innego dekarza i zapłać- lekcja na przyszłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
start2222 06.11.2017 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2017 Takie zdjęcie udało mi się zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
b7765 17.01.2019 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2019 [ATTACH=CONFIG]400285[/ATTACH] Takie zdjęcie udało mi się zrobić Jaka była przyczyna cieknięcia komina? Mam tak samo zbudowany komin i ten sam problem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts