mimila 23.09.2017 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2017 Dobry wieczor, mam pytanie odnosnie samodzielnegokladzenia paneli w dosc klopotliwym miejscu- korytarzu na pietrze domu. Obszar podlogi jest bardzo maly, ale z jednej strony bedzie ograniczac ja tylko balustrada od schodow i tu mam pytanie. Dolozona podloga (i podklad) spowoduja, ze beda one wystawala ponad belki balustrady i wypelniala przestrzenie pomiedzy nimi, co od strony schodow raczej glupio bedzie wygladalo. Czy znalazlby sie ktos madry, kto cos doradzi? jak zakonczyc podloge od strony balustrady? z gory dziekuej z podpowiedzi, pozdrawiam serdecznie, Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remontujesie 26.09.2017 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2017 Jesteś w stanie wrzucić zdjęcie tej balustrady? i jaki panel i podkład wybrałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts