Ivonex 25.09.2017 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2017 Witam, proszę o pomoc w koncepcji zabudowy sufitu w hollu schodów. Od roku nie możemy znaleźć fachowców, więc musimy to zrobić sami. Chodzi o wypełnienie przestrzeni pomiędzy belką a wnęką schodową. Belka ma ok. 22cm wysokości i jest otynkowana i pomalowana. Chcemy położyć płytę regips do tej belki oraz z czoła dać 1 regips pod i jeden dodatkowo aby wyrównać bok. Czy ta koncepcja będzie OK? Czy jednak będą pęknięcia i dziury koło belki? B. proszę o pomoc w koncepcji budowy rusztu pod te regipsy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonex 01.10.2017 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2017 Podbijam -podpowiedzcie proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ironsmith 01.10.2017 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2017 na 100% pęknięcie na połączeniu g-k belka żelbetowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonex 02.10.2017 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2017 Co proponujesz, jaką technologię? Bo nie chcemy dawać płyty na belkę -bo to dodatkowe obniżenie i naruszenie wysokości belek w sąsiedztwie tej belki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
123budujemy 10.11.2017 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2017 Osobiście polecam, fajny efekt. Nudne puste sufity to już przeżytek Zobacz moją galerię zdjęć. Sufit podwieszany z oświetleniem led mam praktycznie w każdym pomieszczeniu i korytarzach zdjęcia na moim blogu https://123budujemy.pl/nowoczesne-podswietlenie-sufitu/pozdrawiami powodzenia życzę ! ps. u mnie nic nie pęka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts