konopa43 25.09.2017 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2017 Witam ! Mam Pytanie. Dzisiejszej nocy z muszli klozetowej a dokładniej z kanalizacji zaczęło wylatywać powietrze pod Ciśnieniem wypychając przy tym wodę z Muszli. Powietrze wylatywało około 5 min jednak "zawartość" rur kanalizacyjnych nie została wepchnięta do muszli. Moje pytanie brzmi następująco co może byc powodem owego zjawiska. Dodam tylko że mieszkam w kamienicy na 2 piętrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 25.09.2017 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2017 Witam ! Mam Pytanie. Dzisiejszej nocy z muszli klozetowej a dokładniej z kanalizacji zaczęło wylatywać powietrze pod Ciśnieniem wypychając przy tym wodę z Muszli. Powietrze wylatywało około 5 min jednak "zawartość" rur kanalizacyjnych nie została wepchnięta do muszli. Moje pytanie brzmi następująco co może byc powodem owego zjawiska. Dodam tylko że mieszkam w kamienicy na 2 piętrze. Może przytkane poniżej i całą średnicą rury powyżej masa wody i innych substancji sprężała powietrze i szczęśliwie bez cuchnących konsekwencji zeszło u Ciebie. No wersja spiskowa anakonda musi oddychać i wydech był u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 25.09.2017 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2017 Sąsiad z I pietra próbował pampersa spuścić w kanalizę... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konopa43 25.09.2017 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2017 Faktycznie sąsiad ma takową poczwarkę znaczy się dziecko jednak mieszka ono powyżej, zatem czy jest to nadal możliwe aby Ciśnienie z góry zeszło szczęśliwie lub mniej u mnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kemotxb 25.09.2017 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2017 Jak w rurę kanalizacyjną tzn pion wpadło coś co działa jak uszczelka tłoczyska to "nieczystości" opadając w dół sprężyły powietrze w rurze i u Ciebie się to uwolniło, jednak żeby 5 min dmuchało to musiało być coś innego. Czasem się tak dzieje jak zakład komunalny czyści kanały i uwalniają jakiś zator wtedy powietrze uwalnia się którędy może. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts