darcjusz 25.09.2017 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2017 Witam, w domku na działce jestem na etapie budowy dachu. Pełne deskowanie PAPA a za rok na to blachodachówka Jaką papę wybrać skoro teraz będzie na niej deszcz- śnieg a za rok będzie pod blachą? Czy między krokwiami a deskowaniem trzeba membramę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admiralbar 07.10.2017 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2017 Kolego walkowany yemat wielokrotnie - poszukaj a znajdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 12.10.2017 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2017 Należy zastosować papę termozgrzewalna wierzchniego krycia. Pod deskami folia zbyteczna. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darcjusz 14.10.2017 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2017 dzieki taką kupiłem papę grubośc 4,2 mm jest zajebiście ciężka sam położyłem 2 pasy nie było łatwo na drugi dzień wziałem kumpla. Było trochę lżej, zaczeliśmy kłaśc od góry ale ciężka robota. Macie jakieś dobre patenty podpowiedzi jak sobie ułatwić te papowanie ? czeka mnie druga strona pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts