ewachowiak 26.09.2017 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2017 (edytowane) Witam serdecznie, czy mógłby mi ktoś podpowiedzieć jak dokonać obliczeń powierzchni poddasza. Budynek ma wymiary 1065x725 (szer x dł), kąt nachylenia połaci 30 stopni, bez ścianki kolankowej. Czy jest sens adaptować poddasze? Edytowane 26 Września 2017 przez ewachowiak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admiralbar 27.09.2017 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2017 To zalezy gdzie wiezba bedzie podparta. Bo moze wyjsc Ci slup w srodku pokoju Co do adaptacji - moim zdaniem nie ma sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewachowiak 28.09.2017 06:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2017 Dzięki za odpowiedź. A gdyby było to 40 stopni bez ścianki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admiralbar 30.09.2017 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2017 Moim zdaniem dalej nie. Zeby adaptowac poddasze ja zrobilbym scianke kolankowa min 120cm. widzialem kilka domow gdzuie na sile robiono adaptacje - wg mnie marnotrastwo pieniedzy, bo po zrobieniu 2 krokow do pokoju opieralem sie glowa o sufit a do konca bylo jeszcze sporo. Chyba ze to pokoj dla krasnoludkow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewachowiak 02.10.2017 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2017 (edytowane) Nie, moja sypialnia i gabinet. Z jednej strony, w najwyższych punktach byłaby otwarta przestrzeń na gabinet, a z drugiej strony jedna sypialnia...Czyli jednak zostaje 30 stopni. Ścianka kolankowa nie wchodzi w grę, bo zmieniłaby diametralnie wygląd domu... Edytowane 2 Października 2017 przez ewachowiak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts