Grajek350 26.09.2017 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2017 Drodzy forumowicze!Jutro zamawiam piec i mam dylemat.Byłem już zdecydowany na firmę defro jednak w ostatniej chwili w sklepie Pan namieszał mi w głowie proponując żebym się zastanowił nad Viessmanem bo to "mercedes" wśród pieców.Ogólnie bardzo dużo jest sprzecznych informacji na internecie jeżeli chodzi o piec Viessmana, więc teraz już sam nie wiem co wybrać. Czy ktoś użytkuje te kotły i mógłby mi doradzić który ewentualnie Waszym zdaniem jest lepszy? Proszę o jakieś konkrety i z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barliniak 27.09.2017 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2017 (edytowane) No pewnie że Mercedes tyle że klasy B.tzn. miałem namyśli stosunek cena/jakość.Jeśli oglądałeś tego "miśka" i widziałeś cennik to będziesz wiedział o co chodzi. Nie namawiam na defro ale inna konkurencja od Viessmana jest tańsza. Edytowane 27 Września 2017 przez Barliniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grajek350 27.09.2017 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2017 w grę wchodzi jeszcze Defro Kompakt ekopell 16 kW Może ten by był lepszy od tych dwóch ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barliniak 27.09.2017 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2017 A coś Ty się tak uparł na to defro? Co tam jest czego inni nie mają ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grajek350 27.09.2017 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2017 co w tym defro jest takiego złego ze mi go odradzasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kroitz 27.09.2017 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2017 Sigma Ekopell to śmieciuch z dostawionym palnikiem, tak więc nijak sie ma do Easypella. Nie wiem w jakiej cenie jest Viessman ale orginalnie to jest Easypell na licencji Okfoena i tak jak napisał jest to Mercedes ale niższej klasy. Na pewno będzie lepszy od od Sigmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grajek350 28.09.2017 05:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2017 Wybrałem ostatecznie i zamówiłem Defro Kompakt Ekopell. Dziękuje za rady i pozdrawiam. Ps jak ktoś ma ten kocioł to proszę o opinie i cenne wskazówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts