sailor_ro 28.09.2017 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2017 Witam, mam pytanie, przy założeniu w obu przypadkach poprawnego montażu, co byście wybrali okna z Krispolu FEN 76 czy Adams Brugman Classic.Różnica w cenie 1000 zł na korzyść Adamsa, przy czym parametry okien ciut słabsze (na papierze) jak w Krispolu. pozdrawiamMichał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IVO333 28.09.2017 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2017 Brugmann AD na systemowym wzmocnieniu (a Adams tu nie leci sobie) to jeden z najsztywniejszych profili, najmniej podatnych na odkształcenia. Parametry trochę gorsze ? Przebadał bym obu zawodników po roku na słońcu, pewnie by porównanie w zakresie niektórych właściwości się odwróciło. Poczytaj co jest źródłem najpaskudniejszych reklamacji okiennych. Pogięte skrzydła. Ja bym wybrał Adamsa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sailor_ro 29.09.2017 07:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2017 Dzięki za odpowiedź. A gdybym bardziej pewny był montażystów Krispolu,to czy ten FEN 76 da radę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts