przemekvip20 01.10.2017 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2017 Witam, Czy ktoś spotkał się z kompresorem również z funkcją wypompowywania powietrza? Nie mam wygórowanych wymagań, potrzebuje takiego urządzenia do sporadycznego: - podpompowania kół w samochodzie - przedmuchania nawodnienia w ogrodzie przed zimą ( z tego co się doczytałem potrzebna jest praca z ciśnieniem ciągłym około 3bar - pewnie najlepiej byłoby żeby kompresor miał jakiś mały zbiornik)- pompowania basenów ogrodowych i zabawek do wody (!!! + wypompowywania powietrza z takich rzeczy !!!) Szukałem już trochę i nie znalazłem nic ciekawego co miałoby funkcje wypompowywania powietrza. Czy ktoś mógłby mi coś polecić co zaspokoi powyższe potrzeby? Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kemotxb 01.10.2017 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2017 Do zabawek dmuchanych, basenów możesz użyć odkurzacza . Nie bardzo wiem jak ma wyglądać urządzenie do spuszczania powietrza z kół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemekvip20 02.10.2017 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2017 Może i odkurzacz jest jakimś rozwiązaniem do wypompowywania powietrza ale myślałem że jest na rynku jakieś urządzenie które oszczędzi mi wyciągania odkurzacza Hmm szkoda że nie ma na rynku niczego co by załatwiło wszystkie powyższe punkty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł855 10.11.2017 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2017 (edytowane) Do czegoś takiego to raczej tylko pompa powietrza, ale chyba w Twoim przypadku nie ma sensu jej kupować. O urządzeniach pneumatycznych możesz poczytać na tym . Może znajdziesz jakieś inne rozwiązanie. Edytowane 10 Listopada 2017 przez Tomaszs131 Link reklamowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts