swierol 01.10.2017 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2017 Witam, Pewnie już ktoś miał podobny problem i jakoś musiał go rozwiązać. Mam studzienkę wodomierzową zrobioną z kręgów betonowych. Właz jest dość mały, ja jestem szczupły więc raczej bym się zmieścił ale szukam rozwiązania żeby nie musieć tam wchodzić. Czy ktoś z Was skonstruował taką przedłużkę lub uchwyt do zakręcania/odkręcania zaworów? Nie mam tak jeszcze żadnego domku a wodę na zimę przydało by się spuścić z "fifki" wystającej na zewnątrz. A moze coś takiego jest do kupienia? Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kemotxb 01.10.2017 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2017 Można samemu zrobić, kawałek rurki, pręta, lub nawet drewnianego drążka z zakończeniem dopasowanym do zaworu. Jeśli to zawór kulowy z rączką to nie powinno być problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts