kielol1000500 04.10.2017 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2017 Witam budynek nowy stan deweloperski sasiad u dolu wlacza okap a u mnie jakby ktos wsadzil mi suszarke do ucha( pierwszy otwor wentylacji)sasiad u dolu rozmawia, slysze cala rozmowe, kiedy wlacza muzyke slysze wszystko jakby gralo u mnie w salonie (drugi otwor wentylacji) mieszkanie marzen staje sie koszmarem co zrobic? co moge wymagac od dewelopera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mku7i 04.10.2017 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2017 To co ten okap jest podłączony do wm? Wołaj dewelopera niech sprawdza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mku7i 04.10.2017 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2017 A jak już ich wezwiesz to zwróć ich uwage na klapę zwrotna, niech sprawdza czy działa i czy jest szczelna. Dość powszechny problem w budynkach deweloperskich. Pewnie szukali oszczędności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts