subzer0 16.09.2004 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2004 Odświerzam ten temat. Witam, chcę zamontowac pod prysznicem system z głowicami do masażu. Nie muszę dodawać, że po odwiedzeniu paru sklepów szczęka mi opadła gdy usłyszałem ceny gotowych systemów. Jeden sprzedawca podsunął mi pomysł zamontowania podtynkowego zestawu natryskowego z czterema dyszami i górną wylewką , dodatkowo wylewka do ręki. Może ktos cos takiego eksploatuje, jak się to sprawdza, i które są warte polecenia? Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
subzer0 19.09.2004 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2004 Hej czy ktoś taki zestaw używa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piono 23.09.2004 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2004 Ja zainstalowałem taki zestaw Hansgrohe - 6 głowic, wylewka + słuchawka do mycia kabiny. Koszt - zaje -.. duży. Sama armatura ok. 5tys. Ale efekt...super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.09.2004 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2004 Ja płacę znajomej za godzinny masaż z akupresurą 20 zł.przychodzi do mnie do domku, bo ma niedaleko.I to jest naprawdę super sprawa, a w łazience zainstaluję deszczownię albo inaczej Raindance Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piono 23.09.2004 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2004 No faktycznie - trudno konkurować z czymś (kimś) takim Ale mnie się taka znajoma w rok niecały zamortyzuje - a ty niestety płacisz dalej...i znajoma coraz starsza Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.09.2004 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2004 po 2 pierwszych masażach są takie zakwasy, że można robić tylko cykle dziesięciu zabiegów co 2 -3 miesiące. Do tego skóra robi sie jedwabista od oliwki i nie zużywa sie wody w trakcie, ale przed Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piono 24.09.2004 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2004 no dobra, poddaje sie. Wypruję z muru to paskudztwo, daj mi tylko adres znajomej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.09.2004 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2004 Nie ma sprawy, ale nie wiem, czy by sie spodobała, bo to już emerytka.Pracuje przy zapalonych lampkach herbacianych, bo słabo widzi, za to ma super czucie w dłoniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chaplin50 25.09.2004 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2004 Hej czy ktoś taki zestaw używa? Ja kupiłem ten zestaw za 1300 pln. W tym są 3 dysze , słuchawka ,bateria no i wcześniej zamontowany rozdzielacz już w tej cenie / system hansgrohe/ Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 25.09.2004 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2004 no dobra, poddaje sie. Wypruję z muru to paskudztwo, daj mi tylko adres znajomej i tu słuszna reakcja Mnie też kiedyś taka jedna masowała, bardzo mi to pasowało, tak bardzo, że ho! ho! teraz jest moją żoną, nie mogłem się odzwyczaić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts