the_anonim 29.10.2017 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2017 Witam Całkiem fajny projekt, płyta fundamentowa, dużo zdjęć, będę zaglądał Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek.K 05.11.2017 16:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2017 (edytowane) Korzystając z pięknej pogody i wolnego dnia od pracy w sobotę została wyrównana ziemia z wykopu, a więc 100% prac przewidzianych na ten rok zostało wykonane. Teraz przerwa zimowa. Pytanie do was: Czy a jeśli tak to w jaki sposób zabezpieczyć na zimę powierzchnię płyty ?? Edytowane 6 Kwietnia 2018 przez Sławek.K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aiki 05.11.2017 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2017 Zajrzyj do doktorka. On zimował płytę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcko 06.11.2017 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2017 Korzystając z pięknej pogody i wolnego dnia od pracy w sobotę została wyrównana ziemia z wykopu, a więc 100% prac przewidzianych na ten rok zostało wykonane. Teraz przerwa zimowa. Pytanie do was: Czy a jeśli tak to w jaki sposób zabezpieczyć na zimę powierzchnię płyty ?? ja miałem na zimę płytę nakrytą tylko folią czarną. Z wszelkich wiadomości jakie uzyskałem i informacji z forum to wydawało się najlepszym wyjściem. Oczywiście lepiej czymś zabezpieczyć (styro - nawet słoma widziałem) ale pytanie co z wtedy będzie z gryzoniami i xps-em) ja nie ryzykowałem nie zauważyłem nic niepokojącego na płycie po zimie. TO tylko w przypadku ocieplenia pod płytą - Ty masz, a do tego jeszcze nawet opaskę widzę więc powinno być ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek.K 14.12.2017 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2017 Przerwa zimowa trwa, roboty budowlane zatrzymane ale sprawdziłem działanie izolacji płyty i opaski przeciwwysadzinowej. Wynik pozytywny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek.K 28.03.2018 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2018 (edytowane) Dawno nic nie pisałem więc uzupełniam zaległości. W styczniu pojawił się materiał na ściany. Z uwagi na zamarzniętą ziemię nie było problemów z wjazdem na działkę i rozładunek bezpośrednio na płytę. Ściany będą z silikatu grubości 18cm. Od połowy marca zaczęło robić się coraz cieplej więc powoli ruszyły roboty przy murach. Edytowane 6 Kwietnia 2018 przez Sławek.K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana0606 05.04.2018 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2018 Zdjęć nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek.K 06.04.2018 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2018 (edytowane) Stare zdjęcia naprawione... i kilka nowych Edytowane 6 Kwietnia 2018 przez Sławek.K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek.K 06.04.2018 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2018 W tzw. międzyczasie pojawiła się skrzynka licznikowa w ogrodzeniu. Przy okazji obecności koparki została też wykonana część instalacji wewnętrznej od skrzynki do budynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swietyb44 23.05.2018 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2018 Witam, też będę budował ten projekt również na płycie. A zdjęć nie widać niestety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hebi1o2.pl 07.08.2021 05:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2021 Witam. Buduje dom z projektu lucia III. Podeślesz mi na email wszystkie zdjęcia ze swojej budowy? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hebi1o2.pl 07.08.2021 05:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2021 Cześć. Podeślesz wszystkie zdjęcia z budowy Lucia III na [email protected]? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts