qwertykokos 05.10.2017 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2017 Dzień dobry. Kilka dni temu panowie zakładali wyłaz dachowy firmy Fakro model WGI. Dziś trochę padało i zauważyłem krople wody właśnie przy wyłazie. Zauważyłem że od góry klapa wyłazu nie dociska uszczelki i jest między klapą a ramą kilka milimetrowa przerwa. Uszczelka od góry nie dochodzi prawie centymetr do ramy a od dołu jest dociśnięta. Czy jest jakaś regulacja na zawiasach by można było docisnąć górną część klapy do ramy? Niestety w instrukcji nic o żadnej regulacji nie pisze. Na zdjęciu doskonale widać jaka jest przerwa przy zawiasach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
esteta 2 31.10.2017 01:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2017 Podejrzewam, że wyłaz jest źle zamontowany.Przyjrzyj się dokładnie instrukcji montażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qwertykokos 31.10.2017 06:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2017 Tak masz rację. Chciałem usunąć post ponieważ poradziłem sobie z tym ale niestety nie został usunięty. Okazało się że źle zamontowano zawiasy tzn odwrotnie przez co klapa się nie domykała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts