Bartek305 06.10.2017 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2017 Witam serdecznie ! Jestem posiadaczem nowego pieca na ekogroszek i nie mogę z nim dojść do ładu . Mianowicie robią się kolosalne spieki wielkości piłki . Pod wieczór wyczyszczę retortę a rano zastaję taki widok jak na zdjęciu . Piec grzeje ciepłą wodę oraz grzejniki . Zawór mieszalny ustawiony na 3 w 10 stopniowej skali . Bardzo proszę Was o pomoc gdyż ja na niego nie mam już sił. Może metodą prób i błędów dojdę z nim do ładu . Nastawienie kotła 57 stopni Obroty dmuchawy 40% Krotność podawania 2 Czas oczekiwania w podt. 18 minut Czas pauzy podajnika 50 sekund Czas pracy 7,5 sekundy Obroty dmuchawy podt. 40% Czas dmuchawy podt. 25 sek Histereza 2 stopnie Jeżeli potrzeba jakiś jeszcze wartości to proszę napisać jakie to podam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mistrzu123456789 09.03.2018 02:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts