Kemotxb 11.10.2017 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2017 A to jest normalne że wykonawca zawsze się chwali co on nie umie co on nie robił, wszystko dopóki nie zacznie robić, wtedy czar pryska. Na razie sam się chwalisz, jak zaczną Cię chwalić inwestorzy to będzie sukces. Tutaj masz coś do poczytania bo mnie nie chce się tłumaczyć, poza tym z "fachowcami" nie dyskutuje bo to nie ma sensu, unosicie się dumą, mówicie "panie pan się nie znasz, ja tak robie od 20 lat i jest dobrze" a jak coś nie wyjdzie to mówicie " panie to pana dom rób pan jak chcesz, pan tu będziesz mieszkał"http://fachowydekarz.pl/krokiew-murlata-najwazniejszym-polaczeniem-wiezby/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawel Sowinski 11.10.2017 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2017 A to jest normalne że wykonawca zawsze się chwali co on nie umie co on nie robił, wszystko dopóki nie zacznie robić, wtedy czar pryska. Na razie sam się chwalisz, jak zaczną Cię chwalić inwestorzy to będzie sukces. Tutaj masz coś do poczytania bo mnie nie chce się tłumaczyć, poza tym z "fachowcami" nie dyskutuje bo to nie ma sensu, unosicie się dumą, mówicie "panie pan się nie znasz, ja tak robie od 20 lat i jest dobrze" a jak coś nie wyjdzie to mówicie " panie to pana dom rób pan jak chcesz, pan tu będziesz mieszkał" http://fachowydekarz.pl/krokiew-murlata-najwazniejszym-polaczeniem-wiezby/ Witam, chłopie. Idź do castoramy kup pięć gwoździ 125mm. Wbij w jakieś drewno i jak podczas wbijania którykolwiek sie poruszy to będziesz miał powody do rozmów. Piszesz jakbys nigdy gwoździa nie wbił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej733 11.10.2017 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2017 gwoździe firmy gunnebo (te w przekroju kwadrat z zapadniętymi bokami i żłobionymi bokami) to są gwiździe . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamil30cm 11.10.2017 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2017 Czy Ty wgl wiesz o czym piszemy ? Piszemy o przybijaniu łat a Ty tu wyskakujesz z linkiem który zawiera połączenia krokiew-murłata a nie łata krokiew. Czyli wychodzi na to że faktycznie nie masz pojęcia o co chodzi. Czar pryska jak mi projektant bez doświadczenia i praktyki zaprojektuje dach, który w praktyce grozi zawaleniu (ale papier to przyjął), no ale moja 20 letnia praktyka jest według Ciebie zacofana aby taki dach wykonać prawidłowo. Przez te wszystkie lata miałem i mam do czynienia z projektantami itd, którzy nie wiedzą jak wykonać dany projekt i tylko przenoszą moją wykonaną już więźbę na papier i podpisują się pod nią. Ps. Żeby się na jakiś temat wypowiadać trzeba coś o tym wiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maxiucb 22.10.2017 16:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2017 Dzięki za odpowiedzi Dekarze poprawili wszystko i dach gotowy. Ładnie prosto i jak należy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts