Nefredyta 10.10.2017 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2017 Witam. Mam takie o to pytanie. Dowiedziałam sie od dekarza, który zakładał nam dach, że producent od którego mamy materiał na dach -blachodachowke- chce z drona sfilmować nasz dach, pewnie w celu prezentacji tej blachodachowki. Mamy dość duży dach 300m2 i pewnie dobra reklama dla niego to będzie. Moje pytanie jest czy producent od tak moze sobie kamerować moja własność ? Co z tego, ze sprzedał nam materiał, za darmo go nie dostaliśmy. Czy nie powinien mieć żadnej zgody z naszej strony? Dziękuje za odpowiedzi, Nefredyta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzcel 10.10.2017 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2017 (edytowane) Może. art. 33 pkt. 1 ustawy o prawie autorskim. Edytowane 10 Października 2017 przez krzcel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts