mareczek87 12.10.2017 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2017 Mam problem z płytą indukcyjną, nie mogę domyć jednego palnika. Wygląda ogólnie jak zniszczony. Ale od czego? Używałem dobrych garnków, reszta płyty jest idealna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jak_to_mozliwe 12.10.2017 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2017 A czym już myłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mareczek87 12.10.2017 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2017 Jakieś standardowe płyny do szyb, oprócz tego:http://www.rossmann.pl/Produkt/domol-mleczko-do-czyszczenia-ceramiki-300-ml,115682,6195https://www.fmprodukty.pl/pl/p/Plyn-do-mycia-plyt-ceramicznych-FM-GROUP/608?gclid=CjwKCAjwpfzOBRA5EiwAU0ccN6Kywebsum9VVeuV3_wtqm89oYELPm1V69yWh2YlkC_tJdEB-ytXuBoCLkYQAvD_BwE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jak_to_mozliwe 12.10.2017 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2017 To spróbuj jeszcze tym http://bangla.babyonline.pl/opinie/p32192/lidl-w5-plyn-anty-kamien-do-tworzywa-sztucznego-stali-nierdzewnej do kupienia w Lidlu.U nas pomogło, a mieliśmy podobne zabrudzenie. Mleczek unikamy - zawsze mogą mniej lub bardziej zarysować powierzchnię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mareczek87 12.10.2017 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2017 On widzę bardziej do łazienki, nie uszkodzi płyty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jak_to_mozliwe 12.10.2017 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2017 Wierzchnia warstwa płyty jest zrobiona ze szkła hartowanego - mało jest substancji zdolnych taki materiał uszkodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 12.10.2017 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2017 A nie da die tego zeskrobac ? Do naszej plyty dostalismy dedykowany skrobak i zdazylo sie, ze raz cos znalazlo sęd między płytą, a garnkiem i efekt byl bardzo podobny. Uzycie skrobaka rozwiązało problem m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mareczek87 12.10.2017 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2017 Nie miałem do płyty skrobaka ale pewnie wiem o co chodzi bo znajomi coś takiego mają. Ale tam jest normalnie żyletka włożona, ona nic nie zarysuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylw. 12.10.2017 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2017 A nie da die tego zeskrobac ? Do naszej plyty dostalismy dedykowany skrobak i zdazylo sie, ze raz cos znalazlo sęd między płytą, a garnkiem i efekt byl bardzo podobny. Uzycie skrobaka rozwiązało problem m. Gdzie można kupić skrobak do płyty indukcyjnej? Czy jest jakiś jeden uniwersalny, tj. do wszystkich marek płyt indukcyjnych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 12.10.2017 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2017 Nie miałem do płyty skrobaka ale pewnie wiem o co chodzi bo znajomi coś takiego mają. Ale tam jest normalnie żyletka włożona, ona nic nie zarysuje? Ja mam z ostrzem na stale. Można kupic pewnie uniwersany do plyt indukcyjnyvh, czy ceramicznych. Jak się uzywa odppwiednio, to jedt pod własciwym katem, to nic nie rysuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mareczek87 13.10.2017 06:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2017 Użyłem skrobaka....płyta jak nowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts