krzysztofh 17.09.2004 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2004 Oddam barak, który może służyć jako pomieszczenie dla ekipy budującej lub schowek, magazym. Jest to metalowa, zamykana i ocieplona buda zrobiona chyba z części ładowczej samochodu star (np. samochodów użytkowanych jako chłodnia).Ponadto jest zbiornik na wodę ok 300 litrów ocynkowany, i resztki materiałów budowlanych: pustak UNI - ok 30 i pustak wentylacyjny ok 30. Dokładne ilości musiałbym sprawdzić.Wszystko jest do odbioru z Warszawy Wawer - GRATIS, trzeba tylko załatwić sobie transport. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztofh 20.09.2004 04:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2004 Naprawdę nikt nie potrzebuje baraku dla budowlańców - trzeba tylko odebrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwekW 23.09.2004 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2004 Jestem bardzo zainteresowany. Czy mogę dostac jakiś kontakt bezpośredni do Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztofh 01.10.2004 06:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2004 Jeszcze jest i może się komuś przydać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcenka 01.10.2004 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2004 witaj, powiedz czym sie to to transportuje- dzwigiem czy tirem. najlepiej zrób zdjecie i wklej to zobaczysz zainteresowanie. moze to ja go zabiore.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwekW 01.10.2004 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2004 no Marcenka .... to ścigamy się kto pierwszy załatwi transport .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcenka 01.10.2004 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2004 m,am też drugi namierzony , ale zdjęcie to też byś pewnie pooglądał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwekW 02.10.2004 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2004 po co mi zdjęcie - dzisiaj zamierzam zobaczyć go na żywo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwekW 02.10.2004 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2004 ... niestety nie zobaczyłem dzisiaj i niestety zmuszony jestem zrezygnować. Marcenka, Twoja szansa ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcenka 02.10.2004 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2004 Sylwek,Ja już mam obstukany drugi,zabieram go w poniedziałek (mogę się tylko pochwalić ,że w poniedziałek startuję z fundamentami)pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztofh 04.10.2004 05:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2004 Sprawa baraku jest już nieaktualna.Powodzenia w poszukiwaniu innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo288 08.10.2004 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2004 Poszukuję garażu/szopki/blaszaka itp. dla ekipy budowlanej w Bielsku-Białej. Jeżeli ktoś ma na pozbyciu (niedrogo) to prosze o kontakt [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts