nagardd 16.10.2017 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2017 Dzień dobry Wszystkim, Od jakiegoś czasu zacząłem sam naprawiać wszystko w domu z różnych powodów . Jakiś miesiąc temu zakończył sie u mnie remont łazienki. Wszystko było dobrze aż do teraz, kiedy to woda w wannie zaczęła wolniej spływać. Wczesniej podczas prysznica spływała na bierząco a teraz dramatycznie wolno. Próbowałęm kretem ale nic nie pomogło. Podejrzewam że hydraulik wadliwie zamontował odpływ, bo nie wierze, że przy dobrym odpływie mogło sie zapchać. Pozniżej przedstawiam zdjecie wanny i odpływu przed zabudowa: Według mnie na zdjeciu rura lekko idzie do góry potem do odpływu. Prosze o informacje co z tym zrobic. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kemotxb 16.10.2017 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2017 Zapewne coś zalega w rurach, skoro było dobrze a się popsuło. Kret to za mało, trzeba użyć czegoś do przetykania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nagardd 16.10.2017 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2017 Czyli odplyw jest dobrze zamontowany?Bo nie jestem pewien czy cos nie kąbinować z odpływem. W takim razie spróbuje najpierw wlać wody pod ciśnieniem z węża od prysznica.Jak nie pomoże to użyje spirali. Dam znac jak mi poszlo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kemotxb 16.10.2017 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2017 Z tym ciśnieniem to uważaj żeby czegoś nie uszkodzić , z resztą spirala też potrafi nabałaganić. Trzeba z wyczuciem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 16.10.2017 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2017 Trzeba uważać przy takich pracach... http://www.gp24.pl/wiadomosci/slupsk/art/4825761,spirala-do-udrozniania-rur-przebila-kolanko-i-zdemolowala-mieszkanie-sasiada,id,t.html Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nagardd 20.10.2017 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2017 Okazalo sie ze jest zator w odplywie.Jak puszczam wode w umywalce to bugocze w wannie.Jak duzo puszcze wody w umywalce to wyplywa w wannie. Probowalem sprezyna ale nie udalo mi sie przepchac.Wezwalem tez hydraulikow ze spoldzielni ale tez nie dali rady. W nastepnym tygodniu przyjda z twardsza sprezyna. Takze zobaczymy co bedzie dalej. cdn... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nagardd 20.10.2017 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2017 Hydraulicy powiedzieli ze podczas remontu mogl gruz wleciec do rury odplywowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nagardd 31.10.2017 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2017 Hydraulicy przepchali odplyw jakas twardsza sprezyna. Zamykam temat i dzieki za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts