.Paco. 16.10.2017 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2017 Witam, Jestem jeszcze przed wylewkami także muszę obliczyć grubość warstw dlatego będę wdzięczny za informacje ile kleju się stosuje pod takie - 60x120 i/lub 120x120. Zakładając,ze posadzka jest idealnie wypoziomowana (na 2m <2mm) - mam jedno pomieszczenie gdzie będą takie duże płytki i tam będzie wylana posadzka samopoziomująca. Płytki maja 1cm grubości czy 1cm kleju wystarczy? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vadiol 16.10.2017 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2017 Do obliczeń przyjmij grubość kleju - 4mm . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
.Paco. 21.10.2017 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2017 Do obliczeń przyjmij grubość kleju - 4mm . dzięki vadiol! a później w realu tez okolo tyle się kladzie? bo w tym pomieszczeniu wszystko idzie u mnie na mm... bo jak szukałem to wszędzie pisza o grzebieniu 10mm pod plytki >60x60... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vadiol 22.10.2017 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2017 4mm to optymalna grubość kleju cienko warstwowego . Glazurnik będzie wiedział jakiego rozmiaru grzebienia użyć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
.Paco. 22.10.2017 14:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2017 4mm to optymalna grubość kleju cienko warstwowego . Glazurnik będzie wiedział jakiego rozmiaru grzebienia użyć . ok dzieki to zaloze 4-5 mm max - pozniej juz nie bedzie odwrotu bo plytki beda wystawac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts