Justyna1431 17.10.2017 01:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2017 Hej ! Czy moglibyście doradzić mi w sprawie koloru drzwi wewnętrznych? Sprawa trochę mi się pokomplikowala i teraz nie wiem co dalej. Podłogę w salonie i w pokojach będę miała w kolorze bardzo jasnego dębu, okna są w kolorze debu winchester, bardzo podoba mi się jak podloga i kolor drzwi jest taki sam nawet udało mi się znaleźć drzwi pasujące do podlogi w pokojach i salonie kolorystycxnie idealne ale... no właśnie w lazience wcześniej zdecydowałam się na płytki imitujace drewno na podlodze w kolorze zbliżonym do okna i teraz nie wiem czy przy takiej dosc ciemnej podłodze będą dobrze wyglądały takie jasne drzwi czy to nie będzie się za mocno "gryzlo " a może zdecydować się na białe drzwi ? Jak myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nuxe 17.10.2017 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2017 W życiu bym nie pomyślała, żeby dopasowywać kolor drzwi do podłogi. U mnie drzwi traktowane są jak każdy inny mebel - mają pasować do wnętra jako całości. Mogą też stanowić ciekawy akcent jeśli będą w śmielszym kolorze. Dlatego u nas część będzie białych, a kilka szarych lub granatowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts