vip42 17.10.2017 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2017 (edytowane) Ktoś coś pozytywnego lub negatywnego na temat tej pracowni ze Żnina wie lub słyszał? Edytowane 17 Października 2017 przez vip42 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ŁUKASZ ŁADZIŃSKI 21.10.2017 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2017 ... zawsze możesz wpisać nazwisko projektanta w wyszukiwarce IARP :http://www.izbaarchitektow.pl/zakładka : Wyszukiwanie czynnych architektówi będziesz miał podstawowe dane, czy osoba należy do IARP, czy nie, tj. czy posiada uprawnienia do projektowania, czy też nie.To jw jest chyba wiedzą podstawową dot. Projektanta, następnie : - informacja dot. wykonywanych projektów i ich realizacji- doświadczenie zawodowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nass 21.10.2017 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2017 Ktoś coś pozytywnego lub negatywnego na temat tej pracowni ze Żnina wie lub słyszał? Ma naprawdę dobre ceny i narysuje wszystko co chcesz. Nie wiem jak z projektowaniem, ja potrzebowałem przerysować mój projekt do formy odpowiedniej do uzyskania PnB. Terminy jak u znakomitej większości fachowców z branży budowlanej - mocno "umowne", po prostu będzie kiedy będzie;) Chociaż jak mieliśmy nóż na gardle to nie było problemu żeby w niedzielę sie spotkać. Tak że jak każdy - są plusy dodatnie i plusy ujemne;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts