agiler3 17.10.2017 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2017 Witam serdecznie Mam pewny problem dlatego potrzebuje waszej pomocy .Stoje przed wyborem kotła z podajnikiem w ramach dofinansowania z gminy Jako laik nie moge sie zdecydować na konkretny zakup .Mój wybór padł na firme Komiz sztoker+ 12kw lub 18kw Dom w którym ma być zamontowany piec jest z 1926r drewniany ,ok.140m piętro i poddasze ocieplony z zewnątrz styropianem 10cm ,dach wełna 15 . Z obliczeń Na stronie ciepło wlasciwe powinien wystarczyć 12kw Co sądzicie o moim wyborze pieca odnośnie firmy i mocy? Może jakieś inne propozycje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edwars 28.02.2020 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2020 Używam Sztokera12 od roku, żadnych problemów, jestem bardzo zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kryzys 28.02.2020 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2020 Witam serdecznie Mam pewny problem dlatego potrzebuje waszej pomocy .Stoje przed wyborem kotła z podajnikiem w ramach dofinansowania z gminy Jako laik nie moge sie zdecydować na konkretny zakup .Mój wybór padł na firme Komiz sztoker+ 12kw lub 18kw Dom w którym ma być zamontowany piec jest z 1926r drewniany ,ok.140m piętro i poddasze ocieplony z zewnątrz styropianem 10cm ,dach wełna 15 . Z obliczeń Na stronie ciepło wlasciwe powinien wystarczyć 12kw Co sądzicie o moim wyborze pieca odnośnie firmy i mocy? Może jakieś inne propozycje Moim zdaniem lepszym kotłem byłby skamp-pv z palnikiem sv-200 super spala każde paliwo i co ważniejsze to do czyszczenia nie rozbierasz połowy kotła tylko dwoma wajchami poryrasz i gotowe bez brudzenia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts