Al_Bundy33 18.10.2017 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2017 Witam wszystkich Mam problem z odpływem z wanny - bardzo wolno schodzi. Jestem w tym temacie kompletnym laikiem. Moim zdaniem tylko demontaż i ręczne udrożnienie pomoże i tu mam pytania: czy ten odpływ jest dobrze zrobiony czy laik da rade to zdemontować jak to zdemontować (w punkcie B nie wiem czy to jest wciśnięte zgrzane czy jak..) dzięki z góry za podpowiedzi pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kemotxb 18.10.2017 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2017 Odkręć pierścień na syfonie (pkt A) rozłącz w pkt B (to wcisk, połączenie na kielich) i zobacz co się dzieje. Może korek się blokuje. Sprawdzałeś czy otwiera się do końca ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Al_Bundy33 19.10.2017 15:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2017 dzięki za odpowiedź postaram się to wyciągnąć i przeczyścić. Szkoda, że zamiast tego połączenia kielichowego nie ma pierścienia byłoby dużo łatwiej. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts