fighter1983 18.10.2017 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2017 Polecicie kogos z forum?a moze jakis pro wykonawca/instalator fotowoltaiki sam sie odezwie?do zaprojektowania i wykonania instalacja fotowoltaiczna.Moja dobra znajoma prosi o pomoc.Nie musi byc tanio, ma byc dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elpapiotr 18.10.2017 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2017 Mogę z czystym sumieniem polecić tych "dyskutantów" od "Ma ktoś panele fotowoltaiczne? Proszę o opinie".Sami specjaliści. Doktorat nawet co niektórzy robią.[h=3][/h] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 19.10.2017 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2017 (edytowane) A czemu nie polecisz siebie?Zdaje się, że na prądzie trochę się znasz...Wprawdzie to nieco inny prąd... stały... miętki i kapryśny, gnie się jak gówno, ale to prąd!Poradziłbyś sobie... Adam M. Edytowane 19 Października 2017 przez adam_mk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marusmw 20.10.2017 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2017 (edytowane) Dzien dobry, Pojawil sie nowy portal Platforma PV. To adres [] . Tam oferuja sie sie firmy z branzy fotowoltaicznej jaki i grupy montazowe czy projektowe. Mysle ze warto zajrzec. Pozdrawiam marusmw Edytowane 20 Października 2017 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JanWerbinski 24.10.2017 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2017 Polecicie kogos z forum? a moze jakis pro wykonawca/instalator fotowoltaiki sam sie odezwie? do zaprojektowania i w Mogę zaprojektować, ale instalacjami się nie zajmuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elpapiotr 31.10.2017 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2017 Mogę zaprojektować, ale instalacjami się nie zajmuję. Projektuj. Spece z sąsiedniego tasiemca zaraz wezmą się za robotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts