Mader1 19.10.2017 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2017 Mam wylane schody żelbetowe. Generalnie zostało to solidnie zrobione, ale niestety jest jeden szkopuł - wykonawca "machnął" się o 20 cm i przesunął cały ciąg schodów w stosunku do założeń projektu. Niestety pociąga to za sobą zmianę ścian działowych pomieszczeń na górze i w związku z tym zastanwiam się, czy dałoby się te schody naprawić, tak, żeby było według założeń projektu. Widziałem już wiele przykładów schodów, gdzie stopnie są nadlewane od góry, ale z boku - jest to też możliwe i bezpieczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mader1 23.10.2017 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2017 podobijam, pomoże ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
creative_21 24.10.2017 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2017 jak się machnął to niech naprawia na swój koszt masz przecież kierownika budowy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mader1 25.10.2017 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2017 okej, to wiem.Pytanie czy do dobre rozwiązanie, takie dorabianie dodatkowej powierzchni każdego schodka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts