stjopi 20.10.2017 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2017 Dzień dobry,Zwracam się z prośbą do użytkowników rocznika 2010. Po 7 latach przyszedł czas na mały remont. Mam jednak problemy z zakupem odpowiednich części zamiennych. Potrzebuje i nie wiem o co pytać: 1. Kolano podajnika - jakie - stalowe czy żeliwne2. Koronka podajnika3. Ślimak - jaka długość Jeżeli macie jakieś rady dotyczące wymiany tych podzespołów, które ułatwią mi ich przeprowadzenie to z chęcią się z nimi zapoznam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcinkostka 20.11.2017 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2017 Dzień dobry, Zwracam się z prośbą do użytkowników rocznika 2010. Po 7 latach przyszedł czas na mały remont. Mam jednak problemy z zakupem odpowiednich części zamiennych. Potrzebuje i nie wiem o co pytać: 1. Kolano podajnika - jakie - stalowe czy żeliwne 2. Koronka podajnika 3. Ślimak - jaka długość Jeżeli macie jakieś rady dotyczące wymiany tych podzespołów, które ułatwią mi ich przeprowadzenie to z chęcią się z nimi zapoznam. Witaj, napisz zapytanie o części na stronie defro.pl. Serwisant powinien odpowiedzieć jakie części potrzebujesz. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kobra64 20.11.2017 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2017 Jak w serwisie Defro kupisz kolano, ślimak i koronkę - to za tą kasę kupisz kompletny palnik z podajnikiem ( bez silnika, motoreduktora i wiatraka ) np. Pancerpola albo Ewmar Ness. Przełożysz motoreduktor i wiatrak i masz nówkę sztukę nieśmiganą, A tak - to za chwilę jeszcze i rura Ci pewnie dojdzie ( skoro już zeżarło kolano ). Defro lubuje się w takich mykach. Np. ślimak zrobi 4 cm dłuższy niż typowy dla palnika 25 kW - i goli później za zwykłą stalówkę taką kasę, że można by kajnerówkę typową kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts