MrJaszczur 20.10.2017 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2017 Witam, mam w ogrodzie 6m muru o wysokosci 1,8m do polowy wymurowany z bloczkow fundamentowych a wyzej z betonu komórkowego. Całość na żelbetowej ławie wylanej zgodnie ze sztuka budowlana 1,2m pod ziemia (Grunt piaszczysty mocno przepuszczajacy) Niestety hydroizolacja pozioma może być źle wykonana w związku z czym moje obawy czy tynk nie będzie odpadać jeżeli murek podciągnąłby wilgoć. Z góry murku daszek, pionowa izolacja to bloczki obsikane pianka PU. Chciałem na cały murek nałożyć tynki cementowo wapienne z zatopioną siatką, ale teraz mam wątpliwości. Proszę o poradę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
syberia 20.10.2017 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2017 też mam taki murek i się podpinam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts