Ania_36 17.09.2004 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2004 Chciałabym umieścić zdjęcia mojego domu, który jest na sprzedaż, na ogłoszeniach forum, ale nie mam pojęcia, jak mam to zrobić. Bardzo proszę najlepiej o linka, pod jakim mogłabym założyć swój album. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 17.09.2004 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2004 Witaj Aniu , fotki możesz zrobić w albumie na onecie http://foto.onet.pl/albumy/pozdrawiam i życzę by Ci się udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bozena maciek 17.09.2004 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2004 Witam, ja tez doradzam onet. Wejdziesz sobie w http://foto.onet.pl/albumy/ a pozniej "nowe albumy" i w tym momencie bedziesz juz na prostej drodze do zalozenia swojego albumu. trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania_36 17.09.2004 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2004 Dziękuję bardzo za pomoc!! Zdjęcia mojego domu są do obejrzenia na: http://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=27769&q=eruanne&k=2 Zainteresowanych proszę o kontakt!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buba48 20.10.2004 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2004 Aniu_36 ! Masz piękny domek ! Podoba mi się bardzo ! Gdybym miał więcej kasy to bym się na nim mógł wzorować ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kirlia 20.10.2004 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2004 Jestem pod wrażeniem! Twój domek jest przepiękny! ... i to ogrodzenie-miodzio, szkoda sprzedawać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom soyer 20.10.2004 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2004 czy dom jest w Lubeslkim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RHM 04.12.2004 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2004 Dom jest piękny, zwłaszcza jego elewacja, okna i ogrodzenie. Czy możesz zdradzić kilka szczegółów dotyczących okien (rodzaj, firma, kolor) oraz elewacji (rodzaj kamienia, jak się to robi na całosci ścian, wykonawca). Gdzie jest ten dom? I dlaczego go sprzedajesz?!?!?! [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania_36 20.12.2004 16:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2004 Proszę wybaczyć za zwłokę w odpowiedzi, miałam służbowy wyjazd i dopiero niedawno wróciłam. Na początku chciałabym bardzo serdecznie podziękować za wszelkie słowa uznania dotyczące wyglądu mojego domu:). Odnośnie pytań, zadanych przez Forumowiczów: Dom mój jest na Roztoczu, w woj. Lubelskim. Okna i drzwi z firmy 'BAU und TECHNIK' z Piaseczna/ k. Warszawy/. Elewacja oraz ogrodzenie zrobione są z naturalnego kamienia, piaskowca, z Roztocza. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belmax 21.12.2004 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2004 Tak, domek sympatyczny ,,, szczególnie te zadaszenie - w lato nic tylko grilować W środku też milo, poza jednym zakamarkiem : http://foto.onet.pl/albumy/zdjecie.html?no=17&id=27769&k=3&q=eruanne&nxt=18 To już budzi uczucie zimna brrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RHM 30.12.2004 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2004 Aniu 36, dziękuję za odpowiedź dotyczącą okien i drzwi i kamienia. Ponieważ mieszkam w Lublinie, zapytam jeszcze o miejsce zakupu kamienia na Roztoczu oraz wykonawcę tego dzieła. Czy okna są drewniane? Choć pokazalaś swój dom w zupelnie innym celu (sprzedaż o ile pamiętam), mam nadzieję, że wybaczysz mi moje pytania nie na temat. Jeszcze raz powtórzę, że dom jest wg mnie piękny, przekopiowalam sobie część zdjęć, żeby sobie czasami popatrzeć. A dokładnie w jakiej miejscowości na Roztoczu on się znajduje? Jeżeli w ogóle zechcesz odpowiedzieć. Pozdr. Wszystkiego dobrego w Nowym Roku. Udanej transakcji. Szkoda, że go sprzedajesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eka 30.12.2004 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2004 aniu, postaraj się umieścić zdjęcia na niemieckim portalu turystycznym, podobno moda na nasz kraj (a zwłaszcza góry i ścianę wschodnią) wzrasta, może warto.. powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pchlistosc 31.12.2004 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2004 aniu, postaraj się umieścić zdjęcia na niemieckim portalu turystycznym, podobno moda na nasz kraj (a zwłaszcza góry i ścianę wschodnią) wzrasta, może warto.. powodzenia ale na cale szczescie Niemca tak latwo nie sprzeda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts