rav190 21.10.2017 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2017 Będę zaczynał budowę parterówi:http://www.dobredomy.pl/projekt/nela/ Zrezygnowałem z kominka w salonie w związku z czym komina też. Majster zaproponował że w ścianie zrobi tylko komin wentylacyjny zakończony na dachu kominkiem wentylacyjnym.Natomiast w łazience ponieważ będą zmiany i komin musiałby być trochę na środku, zaproponował że zrobi kratkę przy stropie, potem rura przez strych i również kominek wentylacyjny na dachu. Nie znam się, ale czy kominki są równie funkcjonalne co zwykły komin?Budowa już za pare tygodni a ja nie wiem czy robić stopy pod kominy czy nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JanWerbinski 21.10.2017 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2017 Gdybym się dzisiaj budował, to bez komina i bez kominka. Zaoszczędzone pieniądze lepiej wydać na grubszy styropian czy lepszy rekuperator. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdun Darek B 21.10.2017 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2017 A jaki kominek masz zabudowany ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts