larry 17.09.2004 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2004 Powiedzcie, czy warto kupić wypoczynek do salonu ze skóry mielonej. Co to jest wogóle za wynalazek. Czy to znowu jakaś podróba skóry. Czy wiecie jak z jej trwałością?Dzięki.PozdrawiamKrasnaLL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polikarpia 18.09.2004 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2004 Widziałam to u znajomych (jasny kolor) cztery lata temu i teraz. Rozpacz! W miejscach, gdzie się siedzi, zostało samo płótno. Wolałabym chyba płótno od początku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrul 17.05.2007 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Temat trochę stary ale jest. Przeszukałem internet i nic nie ma o tej skórze mielonej oprócz "farmazonów", że jest super itd. Ktoś to może ma? Przyznam, że post pilikarpia mnie trochę podłamał. A chciałbym kupic sobie wypoczynek pokryty tym wynalazkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ooliwka 20.05.2007 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 z tego co wiem plamy z tego nie schodzą moim zdaniem to nie za dobry pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts