tkaczor123 23.10.2017 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2017 Mojej drugiej połowie u widział się w łazience bidet, z racji tego że łazienka jest mała , nie mam miejsca na takie coś.Szukając w internecie natrafiłem na bidetta .Czy ktoś z forumowiczów mógłby mi polecić jakąś bidette, myślałem nad HANSGROHE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam626 29.10.2017 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2017 rozwiazanie bardzo wygodne moim zdaniem lepsze od bidetu. Bidetkę polecam Kludi bozz, ale właściwie to każda będzie dobra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 15.11.2017 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2017 Mojej drugiej połowie u widział się w łazience bidet, z racji tego że łazienka jest mała , nie mam miejsca na takie coś. Szukając w internecie natrafiłem na bidetta . Czy ktoś z forumowiczów mógłby mi polecić jakąś bidette, myślałem nad HANSGROHE. Ja mam od 5lat bidetke, nie pamietam marki...., ale napewno markowa, i generalnie jestem duzo bardziej zadowolona z bidetki niż, np. przy korzystniu z bidetu u znajomych! takze polecam zdecydowanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts