uncfot 23.10.2017 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2017 Posiadam kilku hektarową działkę co do której wystąpiłem w gminie o wniosek na warunki zabudowy zagrodowej na powierzchni 30 arów. Otrzymałem owe warunki zabudowy bez problemów.( obręb inwestycji z wz własnie te 30 arów) Lecz teraz mam problem ponieważ chcę wytyczyć tą działkę w najkrótszym czasie jaki tylko jest możliwy . Geodeta mi powiedział , że procedura tyczenia działki z WZ będzię trwała około 3 miesięcy ponieważ gmina i starostwo muszą się zgodzić. Mam pytanie czy mogę to jakoś obejść? Wytyczyć dokładnie w tym miejscu na które mam warunki zabudowy 30arów ziemi rolnej, po czym znowu wystąpić do gminy o warunki zabudowy? Czy decyzję o warunkach zabudowy można jakoś anulować?Proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts