Redakcja 23.10.2017 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2017 (edytowane) Drogi Forumowiczu, niecodzienna sprawa. Nasza forumowa AnSi ma szansę na zwycięstwo w plebiscycie: NAUCZYCIEL NA MEDAL. Ania na pewno jest świetną pasjonującą nauczycielką - została wytypowana do plebiscytu przez swoich uczniów. My znamy ją z forum - jest dobrym duchem wszystkich akcji charytatywnych na forum. Ania pomogła wielu ludziom, dzisiaj jest szansa zrobić coś miłego dla forumowej AnSi. Kochani, oddajcie głos na Anię. Wyślijcie SMS-a na numer 72355 o treści: NS.163 Koszt SMS-a to 2,46 zł z VAT). Akcja trwa do 7 listopada. Nasza forumowa AnSi to Anna Nowak Sokół. WYNIKI AKTUALNE TUTAJ - zobacz:) Edytowane 25 Października 2017 przez Redakcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 25.10.2017 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2017 Z całym szacunkiem dla AnSi. Dostałem, pewnie jak wszyscy PW z prośbą o głosowanie. Nie znam AnSi, tym bardziej nie wiem jakim jest nauczycielem. Pewnie świetnym ale... Jak mam na nią głosować? Na zasadzie, aaa, znajoma to niech ma? Na pewno o to chodzi? Myślę AnSi, że taka wygrana nie da ci satysfakcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 25.10.2017 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2017 Gdzie trafiają pieniądze z sms-ów? Pytam poważnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 31.10.2017 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2017 NAUCZYCIEL NA MEDAL to plebiscyt "Dziennika Bałtyckiego". O zasługach AnSi już pisaliśmy. Bardzo Jej za to dziękujemy.A wiadomość i prośbę o głosowanie kierujemy do forumowiczów, którzy uznają, że wartościowe rekomendowane osoby warto wspierać. Innych przepraszamy za zawracanie głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admin1719498882 12.11.2017 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2017 Wyniki: Link: STRONA Z WYNIKAMI GŁOSOWANIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts