zbigus1 17.09.2004 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2004 Do jakiego urzędu należy zwrócić się w sprawie podłączenia do kanalizacji miejskiej i jakie potrzebne są dokumenty.Może ktoś wie jakiego rzędu mogą to być koszty ? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zofija 19.09.2004 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2004 z tego co wiem, do wodociągów, ale kosztów nie znam, podłaczać sie będę jeszcze za jakiś czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigus1 19.09.2004 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2004 ok, w przyszłym tygodniu spróbuję się dowiedzieć. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYDZU 20.09.2004 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2004 Wodociągi miejskie. Ceny niestety z kosmosu Jak czytam, że ludzie robią przyłącze 100 mb za 2000 PLN to nie wiem czy żartują, czy u mnie tak naciągają. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 20.09.2004 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2004 Jeżeli w ulicy przed domem masz kanał ściekowy to szukasz sobie uprawnionego projektanta, który załatwi za Ciebie wszystko, tj. :wystąpi o wydanie warunków tech. i zgody na podłączenie od lokalnego operatora sieci wod.-kan., następnie uprawniony geodeta współpracujacy z projektantem załatwi ZUD ( trasa przykanlika ). Projektant zatwierdzi projekt u operatora i z takim projektem udasz się do urzędu zgłaszając chęć budowania przykanlika ( nie wymagane jest pozwolenie na budowę ). Potem szukasz wykonawcy, który pięknie i tanio Ci wszystkozrobi włącznie z odbiorem tech. i inwentaryzacją powykonawczą i już.PozdroJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigus1 20.09.2004 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2004 dzięki za podpowiedzi, wiem już o co chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts