krakow2000 24.10.2017 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2017 Chciałem zrobić szufladę wysuwaną na której będą części mojego computera ale chciałem zrobić tak aby prowadnice szuflady były od spodu, nie na bokach ale tak jak boczne wysuwały się razem z szufladą od dołu. Niby wszystko OK tylko boje się iż coś takiego może się załamać czy coś i czy do czegoś takiego potrzeba specjalnego mocowania czy zwykłe boczne prowadnice szuflad umieszczone w ten sposób sobie spokojnie poradzą i nie wypadną tudzież się nie urwą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo1 24.10.2017 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2017 Szukaj podobnych, ta akurat ma obciążenie max do 30kg, ale w razie potrzeby znajdziesz z większym: Cytat z opisu: "Modern Slide prowadnica dolnego montażu ze spowalniaczem L-300 35kg pełny wysuw Prowadnica dolnego montażu do szuflad drewnianych. Po zamontowaniu szuflady mechanizm jest praktycznie niewidoczny dzięki czemu mebel zyskuje niepowtarzalny wygląd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krakow2000 25.10.2017 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2017 Nie no, aż tak ciężko nie będzie ale dzięki, wiem czego szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jm.yarec 30.10.2017 02:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2017 w marketach budowlanych są profile zamknięte 2 × 2 cm i można je dokręcić do prowadnic szufladowych w poziomie od spodu to się nie powyginają (prowadnice) pod obciążeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts