nykenen 17.09.2004 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2004 Musze uszczelnic dachówki ceramiczne na dachu dwuspadzistym. Dach ten ma juz 10 lat i nie pod nim foli mieszkam na pietrze mam wycekolowane mieszkanie i jestem narazona na ewentualne przecieki. Słyszalam ze mozna go uszczelnic zaprawą z woda szklana nie wiem czy to fachowe okreslenie i czy jest coś lepszgo . Proszę o dokladne nazwy zbliża sie zima i snieg który bedzie topnial na moim dachu. Z góry dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buba48 06.10.2004 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2004 To zależy jaka jest powierzchnia do uszczelnienia. Na mały zakres można spróbować wykorzystać kit dekarski. Jest w sprzedaży w tubach takich jak silikon. Może pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts