grv 25.10.2017 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2017 Witam, Szukam rozwiązań na zamontowanie rolet lub innej formy przesłonięcia drzwi balkonowych. Rozmiar skrzydeł (okien) 129x193cm i 139x203cm. Pierwsze skrzydło jest przesuwne, szczelina między dwoma skrzydłami wynosi 5,5cm. Myślałem wstępnie o roletach wewnętrznych, ale obawiam się, że przy wysokości 2 metrów kaseta rolety będzie za szeroka i nie zmieści się w szczelinie. Z góry dzięki za pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manhatan17 26.10.2017 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2017 w poprzednim domu mieliśmy właśnie drzwi tarasowe psk i też obawialiśmy się montażu rolet. zupełnie niepotrzebnie. kaseta rolety zmieściła się bez problemu nic nie przeszkadzało w użytkowaniu i nawet zostało kilka mm zapasowego luzu. korzystaliśmy z usług firmy zajmującej się montażem takich rolet, przed zakupem panowie sprawdzili czy kaseta faktycznie się zmieści. niektóre firmy mają specjalne kasety slim, ale u nas były te normalne i też było ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owczi 30.10.2017 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2017 Ja postanowiłem zaoszczędzić trochę pieniążków w łatwy sposób. Zakupiłem rolety w sklepie internetowym. Wszystko wymierzyłem jak na instrukcji podanej na stronie, zamówiłem i po kilku dniach roletki były u mnie. Fajnie wykonane w aluminiowych kasetach. Jeżeli są jakieś wątpliwości można zadzwonić, miły pan pomoże od strony technicznej (korzystałem z jego pomocy) polecam zamówić darmowe próbki bo jednak trochę się różni materiał w rzeczywistości od tego na ekranie. Zamówiłem kilka na próbę ale na pewno będę domawiał do całego domu. Więc z spokojnie mogę polecić sunplis.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts