krakow2000 26.10.2017 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Jak w temacie http://imgland.net/file/aUc6Pz9jPz8unG1IunVywunSw.png Co to może być?? Z tego co mi się wydaje to ten "otwór" jest gwintowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 26.10.2017 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Jak w temacie http://imgland.net/file/aUc6Pz9jPz8unG1IunVywunSw.png Co to może być?? Z tego co mi się wydaje to ten "otwór" jest gwintowany.Oczekujesz odpowiedzi poważnych, czy niepoważnych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krakow2000 27.10.2017 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2017 (edytowane) Wolał bym poważne. Tutaj może lepiej widać Edytowane 27 Października 2017 przez krakow2000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 27.10.2017 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2017 To kółko to podstawa tej samoróbnej lampki. Lampka ładna... No, mnie się podoba. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 27.10.2017 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2017 To kółko to podstawa tej samoróbnej lampki. Lampka ładna... No, mnie się podoba. Adam M.A to nie jest mini zderzacz hadronów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 27.10.2017 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2017 Stanowczo - NIE!Widać przecież, że to BYŁO koło pasowe z wału głównego jakiegoś autka z zębatką 36-1 lub 72-2 (bo ząbki gęste).A co to jest?PODSTAWA. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jak_to_mozliwe 27.10.2017 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2017 Widzę, że wzięło Cię na poważnie z tymi lampkami Jak ostatnio próbowałem Ci pomóc, to 15min googlania i namierzyłem gościa też na facebooku, ale i tak, czy nie łatwiej po prostu komentować pod filmikiem z pytaniem "co to jest"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krakow2000 27.10.2017 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2017 (edytowane) Niby tak ale nie zawsze odpowiada. A tak ogólnie to rzadko odpowiada o tym czego użył tylko w niektórych filmikach pokazał oczywiście jak zapłacisz 15$ za patrona to ci powie Stanowczo - NIE! Widać przecież, że to BYŁO koło pasowe z wału głównego jakiegoś autka z zębatką 36-1 lub 72-2 (bo ząbki gęste). A co to jest? PODSTAWA. Adam M. No chyba masz rację chociaż na samochodach i częściach znam się tak samo jak... nie będę polityki zaprzęgał. Koło pasowe i oto co mi znalazło jako pierwsze: więc pewnie będzie jak prawisz. A co do lampek to pierwsza z rurek zrobiona, będzie kolejna a po wypłacie znowu się pomyśli, moja chce mi łeb urwać za to ile wydałem na te jak to nazwała "głupoty wieku średniego". Edytowane 27 Października 2017 przez krakow2000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kemotxb 27.10.2017 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2017 Nie wiem co to za część niestety, ale lampa bardzo fajna . Mam nadzieje że ten kto ją robił zabezpieczył pokrętła zaworów przed całkowitym zamknięciem .... bo grozi to ucięciem przewodów i porażeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krakow2000 27.10.2017 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2017 No niestety nie wiem czy pokrętła działają czy są dla ozdoby bo jeszcze filmu nie wstawił na youtube. Ciekawe jeszcze co to za amortyzator czy co to takiego... ale myślę, że to jakiś amortyzator. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts