c32bud 28.10.2017 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2017 WitamCzy ktoś z szanownych forumowiczów ma kominek w wersji tunel czyli dwuszybowy gdzie szyby są na przestrzał a ogień jest widoczny w dwóch pomieszczeniach? Podajcie proszę modele swoich wkładów tego typu bo nie za bardzo mogę znaleźć coś w sensownej cenie (do ok 5 kpln).A może ktoś z obecnych na forum branżystów kominkowych podpowie?Mam już tynki i wylewki więc już można by o kominku chyba myśleć na tym etapie. Posłużyłby w zimie do przełamania temperatury od czasu do czasu.Nie przemyślałem tylko tego że te wkłady z tego co widziałem na pojedynczych modelach mają podejście rury kominowej skierowane do góry a ja zostawiłem dziurę w ścianie wysoką tylko na 120 cm i widzę teraz że to może być mało.Z góry dziękuje za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdun Darek B 28.10.2017 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2017 Tunel ? Proszę bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
c32bud 29.10.2017 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2017 Tunel ? Proszę bardzo Ten pierwszy model fajny, nie napisałem ale nie będzie płaszcza wodnego więc ten drugi odpada. Zaraz się mu przyjże dokładniej i widze że nie jest zbyt wysoki może wystarczyłoby podskrobać nadproże w miejscu rury wylotowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdun Darek B 29.10.2017 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2017 (edytowane) To materiały szkoleniowe , organizujemy szkolenia dla firm o produktach Romotop , tunel jest tylko jeden . Fasada 700x500mm jest duża i w zupełności zadowala większość klientów na tunele . Edytowane 29 Października 2017 przez Zdun Darek B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts