kasztanka 18.09.2004 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2004 czy ktos bral taki kredyt na budowe domu?czy trzeba miec wybudowane cos na dzialce?czy trzeba wolac co chwile rzeczoznawce?czy umowa nie ma kruczkow? pozdrawiampełna obaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ados 21.09.2004 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2004 też się zastanawiam nad mBankiem, który jest o tyle dla mnie wygodny że mam tam konto prawie od początku jego istnienia, na stronie pisza że wycena jest wymagana do wniosku kredytowego, ale czy co jakiś czas trzeba ją robić to nie wiadomo, pewnie rozmowa z konsultantem rozwieje wątpliwości, troche niejasne jest kilka punktów np umowa z generalnym wykonawcą (a co jeśli nie ma generalnego wykonawcy), najlepiej porozmawiać z kimś z mBanku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
caleb 21.09.2004 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2004 Poszukajcie na forum było sporo o mBanku,ale z tegoco pamietam to niewiele dobrego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janka37 27.09.2004 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2004 Ja też mam mieszane uczucia jesli chodzi o mBank.Starałam sie o kredyt odnawialny i wprawiło mnie w osłupienie podsuwanie przez pracowników banku, umów kredytowych in blanco. Dopiero po moim stanowczym żadaniu dopisano tam kwotę kredytu, datę itp. Jednak wątpliwości pozostały i po kilku dniach zdecydowałam się skorzystać z możliwości odstąpienia od tej dziwacznej umowy.Jednka do dziś dnia nie zwrócono mi oryginalnych dokumentów i nie potwierdzono otrzymania oświadczenia o odstąpieniu od umowy.Czekam co bedzie dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janka37 27.09.2004 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2004 Ja też mam mieszane uczucia jesli chodzi o mBank.Starałam sie o kredyt odnawialny i wprawiło mnie w osłupienie podsuwanie przez pracowników banku, umów kredytowych in blanco. Dopiero po moim stanowczym żadaniu dopisano tam kwotę kredytu, datę itp. Jednak wątpliwości pozostały i po kilku dniach zdecydowałam się skorzystać z możliwości odstąpienia od tej dziwacznej umowy.Jednka do dziś dnia nie zwrócono mi oryginalnych dokumentów i nie potwierdzono otrzymania oświadczenia o odstąpieniu od umowy.Czekam co bedzie dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gtca 30.09.2004 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2004 Ja równiez serdecznie odradzam. Opisywałem część ze swojej przygody na tym forum http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?p=413122&highlight=mbank#413122 Niestety z przyczyn logistycznych musiałem u nich wziąśc ten kredyt -ale bardzo żałuję, że spotkałem ich i expandera na swojej drodze. ... pewnie rozmowa z konsultantem rozwieje wątpliwości, troche niejasne jest kilka punktów np umowa z generalnym wykonawcą (a co jeśli nie ma generalnego wykonawcy), najlepiej porozmawiać z kimś z mBanku Ja rozmawiałem regularnie z "konsultantami" mBanku i expandera i jak dla mnie, Ci ludzie nie bardzo wiedzą o czym mówią pozdr Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts