bartis 28.10.2017 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2017 Witam, czytając na facebooku grupę "Domy bez błędów" i zwolenników Pana Jerzego Zambrowskiego i jego książki Domy bez błedów, naszedł mnie pewien problem. Otóż izolacje poziomą pod pierwszą warstwą BK zrobiłem z plastpapy 1mm (wedlug ksiazki jest to zle rozwiazanie), na chudziaku planuje pape termozgrzewalną. Jak teraz POPRAWNIE połączyć plastpape z papa termozgrzewalną ? Pan Jerzy piszę, że da się to zrobić, ale rozwiazanie tylko dla posiadaczy książki. Książka kosztuje 400 zł, jakby się żona dowiedziała, że wydałem 400 zł na makulature to musiałbym sobie gdzieś pod mostem znaleźć miejsce do spania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej733 28.10.2017 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2017 czytaj inne książki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartis 28.10.2017 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2017 Owszem, ale proszę mi powiedzieć jak teraz połączyć plastpape z papa termozgrzewalną ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts