nass 28.10.2017 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2017 Cześć,Nie pytajcie jak - szybko, wszystko za szybko:mad:Przewierciłem rurkę podłogówki i poza standardowym problemem konieczności kucia mam jeszcze dwa związane z rodzajem rurki. Mam Kantherm blue pe-rt - nie potrafię namierzyć złączki do pert-a. Drugi problem to średnica rury - 18mm.Orientujecie się może czy w ogóle występują złączki zaciskane do pert 18mm? Miał ktoś z Was podobny przypadek? Z góry dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 28.10.2017 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2017 Warto byłoby zapytać przedstawiciela firmy Kan-therm, który udziela się na FM. Może napisz zapytanie na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nass 28.10.2017 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2017 Warto byłoby zapytać przedstawiciela firmy Kan-therm, który udziela się na FM. Może napisz zapytanie na priv. dzięki, wysłałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAN-therm 30.10.2017 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2017 Do połączenia rury PE-RT Blue Floor 18x2 należy zastosować łącznik z pierścieniem nasuwanym 9019.24 - 1 szt. + pierscień nasuwany 18x2 9001.80 (mosiądz) lub 1109226018 (PVDF) - 2 szt.Do tego będziesz potrzebował zaciskarki do Systemu KAN-therm Push - aby połaczyć te elementy. Narzędzia są w wypożyczalniach RAMIRENT, kształtki i pierścienie kupisz u partnerów handlowych:http://pl.kan-therm.com/contact/distributors/main.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nass 31.10.2017 05:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2017 Dzięki za pomoc. Złączki zlokalizowane i zamówione:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts