ciapus4 29.10.2017 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2017 Dzień dobry, jak zabrać się za pomalowanie tłustych ścian w kuchni restauracji, są jakieś farby bezpośrednio na tłustą ściane, czy trzeba użyć jakiegoś gruntu, odtłuścić ściany jakimś preparatem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo1 29.10.2017 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2017 Trzeba odtłuścić - jeśli tłusto, to mydłem malarskim potem wodą z płynem do naczyń - i samą wodą na końcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciapus4 29.10.2017 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2017 A, nie ma jakiejś magicznej farby na tłuszcz bezpośrednio ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo1 29.10.2017 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2017 Nie słyszałem o takiej - ale nawet, jak jest, to po co zostawiać brudy i smrodki w ścianie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jak_to_mozliwe 29.10.2017 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2017 Nie słyszałem o takiej - ale nawet, jak jest, to po co zostawiać brudy i smrodki w ścianie? OP pisze o kuchni w restauracji, więc pewnie chodzi o czas. Po każdym myciu ściana musi wyschnąć, potem grunt i dopiero warstwa. Kilka dni więcej, niż sama farba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts