margueri3 29.10.2017 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2017 Witam, od kilku dni siedzę i przeglądam różne fora/grupy/strony i szukam inspiracji na kącik dziecięcy w naszej sypialni...remont musi być niskobudżetowy... Kupiłam już farby i chcę przemalować pokój, mam meble i łóżeczko dla córeczki, chodzi mi głównie o pomoc w wyborze dodatków, akcesorii, etc... Pokój jest o wym. 3x4 mkw, meble które są (niestety) muszą zostać i ich układ również...chcę zagospodarować dla córci kącik, gdzie ma stanąć łóżeczko, komoda, może namiocik tipi, jakieś półeczki, etc... Zrobiłam taki rysunek jak mniej więcej to sobie wyobrażam, łóżeczko i komodę chcę przemalować na inny kolor, pytanie jaki, aby pasował do całości...dodałam też kolor farb jakie kupiłam...doradźcie proszę jakie wybrać dodatki do kącika córeczki, jakie kolory, jaki dywanik etc... Czy postawić na jakieś naklejki/foto tapetę przy łóżeczku, jakieś półeczki-dom co teraz są modne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sokratis 29.10.2017 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2017 Tak jak tu napisałaś nazywają się te kolory farb? Może podobna aranżacja pomoże Ci w wyborze: Nie jest to pokój dziecięcy, ale może coś sobie z tego weźmiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margueri3 30.10.2017 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2017 Tak jak tu napisałaś nazywają się te kolory farb? Może podobna aranżacja pomoże Ci w wyborze: Nie jest to pokój dziecięcy, ale może coś sobie z tego weźmiesz Dziękuje za pomoc! Tak dokładnie nazywają się kolory farb, są to farby firmy bondex...w tej chwili mam coś w zieleni/seledyn w pokoju, wolalabym już nie powtarzać koloru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sokratis 31.10.2017 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2017 Farby kupiłeś już określonej firmy, ta aranżacja pochodzi akurat od Śnieżki, ale nic nie stoi na przeszkodzie, byś zastosował to w swoim pokoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts