marlowe 29.10.2017 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2017 Rekuperator VUT 350 PE EC, dom, parter 130m2 i około 60m2 użytkowe poddasze. Niestety nie mam kontaktu z człowiekiem króry zainstalował rekuperacje. Muszę sam ustawić wszystko. Aktualnie pożyczyłem anemometr benetech Gm816 i biegam po anemostatach mierząc wartości m/s. Moje 1 pytanie w menu inżynieryjnym w podmenu "regulacja wydajności w/g prędkości" mam do ustawienia 3 prędkości, jakie te trzy stopnie winny mieć warości? W podręczniku użytkownika mam dla: 1 prędkość 40%/40%2 predkość 70%/70%3 prędkość 99%/99% pozostawić tak? Dodam że na stopniu trzecim, rekuperator hałasuje strasznie, jest co prawda w kotłowni i to nam nie przeszkadza, no ale wchodząc do kotłowni jest już hałas Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/233385-prosz%C4%99-o-pomoc-w-ustawieniu-rekuperatora/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts