Vistolio 29.10.2017 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2017 Uprzejmie prosze o kontakt z osobami ktorzy maja kotły Wolf CGB2-14kw a przede wszystkim z tymi którzy są powymianie palnika (zielina strzałeczka na obudowie kotła swiadczy o wymianie serwisowej palnika) jeslu wyskakuje czesto bład 56 również!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia4 09.03.2019 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2019 Dzień dobry, ja od 3 lat walczę z tym kotłem, ciagłe awarie i wyrzucany błąd 56. Przejeżdża serwisant, czyści go, przez jakiś czas jest Ok i po 3 miesiącach to samo. Czy pan znalazł rozwiązanie problemu ?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DeHa72 01.08.2022 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2022 Dzień dobry, ja od 3 lat walczę z tym kotłem, ciagłe awarie i wyrzucany błąd 56. Przejeżdża serwisant, czyści go, przez jakiś czas jest Ok i po 3 miesiącach to samo. Czy pan znalazł rozwiązanie problemu ? Pozdrawiam Pani Kasiu, prosze o informacje, jak zostal ten problem u Pani rozwiazany. Dokladnie mam ten sam blad od dluzszego czasu, i nie wiemy z serwisem co jest jego przyczyną. Faktycznie, oczyszczenie palnika poprawia sytuacje (niweluje blad) na okolo 3-4 miesiace pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts